Από Το 1975 Στο Μαρούσι

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝ ΤΑΧΕΙ
Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, Θετικών και Οικονομικών Σπουδών, στο Μαρούσι , περνώντας σταδιακά από την ίδρυσή του, το 1975 από τον κ. Κώστα Πουσπουρίκα, από διάφορες προσωνυμίες ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ, ΠΡΟΤΥΠΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΣΜΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ – ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ από το 2005 διασπάστηκε Διοικητικά και Δομικά σε ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ και σε ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. Μετά από τόσα χρόνια συνεχούς παρουσίας και συνεχών επιτυχιών θεωρείται ένα από τα καλύτερα φροντιστήρια θετικής κατεύθυνσης στην Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Η καρδιά της εκπαίδευσης πάντα θα χτυπάει με ένα μόνο σκοπό. Την επιτυχία όλων εσάς που μας εμπιστεύεστε όλα αυτά τα χρόνια!

Έτσι το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ στο ΜΑΡΟΥΣΙ υπό τη Διεύθυνση του κ. Κώστα ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ και τον ερχομό της νέας γενιάς επιστημόνων ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑ των υιών, Γιάννη και Νίκου συνεχίζει δυναμικά και ποιοτικά την παροχή άψογων υπηρεσιών στους νέους των Β. προαστίων.

Ο κ. Νίκος ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ Μαθηματικός με εμπειρία διδασκαλίας από το 1999, διδάσκει, συγγράφει βιβλία μαθηματικών, και συντονίζει τους συνεργάτες καθηγητές του.
Ο κ. Γιάννης ΠΟΥΣΠΟΥΡΙΚΑΣ Μαθηματικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Carnegie Mellon University of Pensylvania (ΗΠΑ) διευθύνει το ΚΕΚ ERGOWAY στη Β. Γεωργίου 2-4 Μαρούσι.
Ο Κώστας Πουσπουρίκας με τη μακρόχρονη εμπειρία του ασχολείται με τον τομέα της Συμβουλευτικής των μαθητών και της υποβοήθησης στον τρόπο μελέτης και αντιμετώπισης των γραπτών εξετάσεων.

p p